Händig och erfaren anläggare sökes till Spånga

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om tjänsten

Nu söker vi dig som har något års erfarenhet från Mark- & Anläggningsarbete till vår beställare i Spånga.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innehålla bland annat schaktarbeten, grundläggning, plattsättning och kantstensläggning men du kommer framförallt att jobba inom vatten och avlopp. 

När det gäller mark och anläggning har vår kund de resurser som krävs för att du ska kunna vara med från planeringsstadiet till ett färdigt projekt. Om du har erfarenhet som maskinförare är det ett plus.

Arbetet sker framförallt i Spånga.

 

Om dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen är arbetsvillig och som uppskattar ordning och reda på arbetsplatsen. Du trivs med att jobba med utmaningar samt varierande arbetsuppgifter. Du är även en person som jobbar bra i grupp men som även trivs med att jobba självständig. Det viktigaste för denna tjänst är att du är händig och har lätt att hitta lösningar på problem. Vi värdesätter din personlighet och önskar att du är en glad och trevlig person som gillar att vara ute och jobba.

 

Kraven för tjänsten är:

  • B – körkort
  • Serviceinriktad
  • Utbildning inom bygg och anläggning eller minst 4 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 

Vill du jobba hos vår kund som hela tiden expanderar?

Skicka in ditt CV med personligt brev till jobb@prowork.se eller ring till 073-855 47 74 om du har frågor om tjänsten.

  • Område: Täby 18379 Kemistvägen 6
  • Titel: Anläggare
  • Sista ansökningsdag: 2019-09-18
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pernilla Jannering
Rekryterare
pernilla@prowork.se
+46073-8554774
Stäng meny