Hem / Lediga tjänster / Hissmontör

Hissmontör

Resande montör sökes
Just nu söker vi en resande montör till en av våra kunder i Göteborg. För att vara passande för rollen behöver du ha allmän el-kunskap, ha ett tekniskt intresse och trivas med ett varierande arbete. Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Prowork i 6 månader, därefter finns det stora möjligheter att bli anställd direkt hos kunden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är händig, noggrann och samarbetsvillig. Du är även van vid att jobba utomhus i en fysiskt tung miljö samt är självgående och tar egna initiativ. 

Arbetsuppgifter: 
Arbetsuppgifterna innefattar montering och demontering av klätterställningar och bygghissar samt service, underhåll och lättare felsökningar av maskiner. Arbetet innebär resande och mycket kundkontakt. 

Krav

  • Allmän el-kunskap 
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande 

  • Kunskap inom hydraulik 
  • Erfarenhet av liknande tjänst

Låter detta intressant?
Sök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen. Urvalet sker löpande. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…