Hjullastarförare till uppdrag hos Kund

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Nu söker vi omgående hjullastarförare för ett projekt i sommar med start vecka 26.

Om tjänsten

Vi söker maskinförare av hjullastare till både Norra och Södra sidan av Stockholm. Arbetet är mycket varierande och kommer både bestå av att arbeta självständigt och i team. Dina främsta arbetsuppgifter är avfallshantering. Du ska vara van vid att köra större maskiner och även att kunna köra i små trånga utrymmen.

Om dig

Du är en baddare på att köra maskin och behärskar framförallt hjullastare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är arbetsvillig, tar eget ansvar, har god initiativförmåga och lätt för att samarbeta. Du som person är noggrann, strukturerad och metodisk. Du ska vara flexibel och ordningsam. Du trivs med ett varierande arbete och har lösningsorienterat förhållningssätt.

Är detta en tjänst för dig så skicka in ditt CV med Personligt brev redan idag! Vid ytterligare frågor ring ansvarig Konsultchef Michelle 072-969 85 85.

  • Område: Stockholm 11345
  • Titel: Hjullastarförare
  • Sista ansökningsdag: 2020-07-03
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Michelle Larsson
Rekryterare
michelle.larsson@prowork.se
+46729698585
Stäng meny