HMS ledare till större byggföretag

För kunds räkning inom bygg söker vi nu efter deras nya HMS ledare. Du kommer driva och stödja HMS arbetet i regionen. Som HMS ledare ska du säkerställa att produktionen och ledning har full kännedom om HMS situationen samt att leverantörer och underentreprenörer ingår i kundens HMS arbete och får den hjälp de behöver för att utföra ett bra arbete inom området. Du ska hålla dig uppdaterad gällande arbetsmiljörättsliga frågor frågor och sprida kunskap om förändringar avseende arbetsmiljölagstiftningen i regionen. Du ansvarar för samordning av förebyggande häsloarbete samt sammanställning av projektens tillbudsrapporter där återkoppling sker av olyckor och tillbud. Det åligger HMS ledaren att upprätta och uppdatera rutiner och checklistor för planering, genomförande, dokumentation samt uppföljning av HMS arbetet inom organisationen inklusive HMS delar i verksamhetssystemet. Du skall framställa handlingsplaner och strategier för HMS arbetet i samarbete med närmsta chef. Du kommer fungera som krissamordnare på arbetsplatsen i händelse av en olycka och om platschef inte kan/skall fortsätta leda arbetet i en olyckssituation. Du rapporterar direkt till regionchefen.

Du har eftergymnasial utbildning om minst 2år. Mycket god kunskap i arbetsmiljölagstiftning. Minst 3-5 års erfarenhet från operativt, praktiskt arebtsmiljöarbete inom byggbranschen, eller närbesläktad bransch.

Du har en positiv människosyn och förtroendeingivande sätt. Van att arbeta självständigt utifrån en stabil plattform av social kompetens. Är noggrann, strukturerad, driven och engagerad i sina arbetsuppgifter. Lösningsorienterad, kommunikativ och pedagogisk.


 
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: HMS ledare
  • Sista ansökningsdag: 2019-12-31
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny