Injektionstekniker

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Injektionstekniker!

Är du kunnig inom byggsektorn och söker nya utmaningar. Då har vi en speciell tjänst för dig!

För anställning hos vår kund söker nu flera injektionstekniker.
Man arbetar med att rädda hus från sättningar och dåliga markförhållanden. Detta genom att arbeta med ett patent som togs fram på tidigt 70-tal, men sedan dess utvecklats på olika sätt.
Rollen kräver en hel del resande då projekten kan vara i olika regioner.
Då den teknik vår kund arbetar med är snabb, enkel och effektiv, så är ett genomsnittsprojekt inte mer än 1-2 dagars arbete.
Du kommer att få lära dig både produkter och tillvägagångssätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har kunskap om hur ett hus är konstruerat.
Du har troligtvis en bakgrund inom bygg – men kan nu tänka sig att lära sig något nytt.
Du är tekniskt orienterat och har lätt för att använda en dator och mätinstrument (laser), samt kunna förstå en ritning.
Du har minst B-körkort och tillgång till egen bil. Du kommunicerar väl på svenska och gillar att träffa nya människor.

Tjänsten utgår från Stockholm/Mälardalen, men arbetet kan vara från Ystad till Haparanda. Hoppas vi väckt ditt intresse? Sök tjänsten genom att följa instruktionerna i annonsen.

Eventuella frågor besvaras av: Adnan Kayhan 076 336 84 54 eller mail, adnan@prowork.se.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se




 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Adnan Kayhan
Konsultchef
adnan@prowork.se
+46763368454