Hem / Lediga tjänster / Inköpare inom el och teknik till Granitor Electro

Inköpare inom el och teknik till Granitor Electro

Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har några års erfarenhet av inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter!
 
Om Granitor Electro:
Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri.
 
Din roll som Inköpare:
I denna nyckelposition kommer du att ansvara för den indirekta inköpsprocessen för hela Granitor-koncernen. Ditt uppdrag inkluderar att optimera inköpsprocesser, driva utvecklingsprojekt och säkerställa kostnadseffektiva inköpslösningar. Du kommer att spela en central roll i vår organisation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Hantera operativa inköpsuppgifter, skapa och underhålla viktiga leverantörsrelationer samt driva utvecklings- och förändringsarbete inom inköpsprocessen.
  • Du förväntas också aktivt bidra till det strategiska inköpsarbetet och ta ansvar för besparingspotential inom dina inköpskategorier över hela Granitor-koncernen.
  • Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att rapportera direkt till inköpschefen och samarbeta nära med kollegor, linjechefer och projektorganisationer över alla våra bolag.
  • Du kommer att få ytterligare insikt i specifika ansvarsuppgifter, organisation, ledningsplattform samt mål och visioner för att säkerställa en tydlig och givande arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi letar efter en affärsinriktad och ansvarstagande individ med stark analytisk förmåga. Du är självgående, kommunikativ och har förmågan att leda dig själv och andra mot framgång. Förändringsbenägenhet och en positiv inställning är nyckelkvaliteter.

Dina Kvalifikationer:

  • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom inköp, särskilt av indirekt material och tjänster med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Meriterande är om du har viss kunskap inom affärsjuridik och är van att sitta i förhandlingar
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska är viktigt.
  • Vår långsiktiga syn på rollen innebär en spännande utvecklingsresa för dig som visar framfötterna.
  • Erfarenhet från el-branschen och tidigare engagemang i försäljnings- och inköpsprocesser är meriterande.
  • B-körkort då resor tillkommer i tjänsten

 
Vi erbjuder:
En spännande roll i en framstående koncern, där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Solna.
 
Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå och bli en del av en framgångsrik organisation som värdesätter professionalism och kontinuerlig utveckling, ser vi fram emot att välkomna dig till Granitor Electro.
 
Skicka din ansökan genom länken. Vid frågor kontakta viktoria.janmicks@prowork.se eller 073-506 72 31. Ta steget mot en givande karriär till det härliga gänget på Granitor Electro!
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…