Inköpare till YIT

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, bygg & anläggning, industri och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och gedigen kunskap.

Vi söker nu en inköpare till YIT – Stockholm där allt fler projekt blir aktuella. Du kommer att ha huvudansvar för inköp i ett eller flera grund- och anläggningsprojekt eller tunnel- och bergprojekt, beroende på projektens storlek. Storleken på projekten varierar från några miljoner upp till en miljard.

Ansvarsområden:

– Förfrågningar och offertutvärdering

– Upprättande av leverantörskontrakt

Beroende på omfattning av projekten så stöttar du med inköpsplaner, avrop och leverantörsavstämning.

Hos YIT stöttar kollegor varandra, det är prestigelöst och de jobbar som team.

Egenskaper och meriter

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av inköp, starkt meriterande om du har arbetat inom byggbranschen eller med projektinköp i större projekt. Du är analytisk och självgående i ditt arbete men kan också arbeta i grupp.

Du har intresse för ekonomisk styrning, uppföljning samt en god förmåga att göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder. Vi söker dig som gillar problemlösning samt att anta och lösa nya utmaningar. Du är lyhörd och har god förhandlingsförmåga.

Krav på svenska, flytande i tal och skrift samt B-körkort gäller. Bor du utanför Stockholm så finns det möjlighet till stöttning kring boendedetaljer.

Låter det lockande? Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465.

  • Område: Solna 17141 Svetsarvägen 24
  • Titel: Inköpare
  • Sista ansökningsdag: 2019-08-02
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny