Innesälj till Spectrogon

Spectrogon AB är ett högteknologiskt företag specialiserat på tillverkning och design av optiska komponenter. Med 50 års erfarenhet inom utveckling och produktion är de en pålitlig högkvalitets-leverantör till internationella kunder. Kunderna finns inom många olika industrier och tillverkar allt ifrån utrustningar som bidrar till att skydda vår hälsa och miljö till filter som befinner sig ute i rymden. Spectrogon har huvudkontor och produktion i Täby, Stockholm.

Vi söker en Junior Säljare till Spectrogon med anställning på huvudkontoret i Arninge, Täby.

Du kommer inledningsvis att få en introduktion av verksamheten för att sätta dig in i Spectrogons produkter och produktionsteknik.

Du kommer att arbeta i deras affärssystem med att administrera kunder, skriva offerter och avtal, hantera reklamationer, lägga upp nya produkter etc. I arbetet ingår att administrera Spectrogons webbsida samt planera deltagandet i tekniska mässor där dem ställer ut och promotar sina produkter.

I takt med att du växer in i rollen kommer du att få egna kundkonton där du ansvarar för hela affären.

Du kommer arbeta tillsammans med erfarna säljare som idag består av tre st och ha daglig kundkontakt med internationella kunder. I rollen har du också nära kontakt med vår produktion och teknikavdelning.

Egenskaper och meriter

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning gärna inom teknik.

Du är kommunikativ och intresserad av kundkontakt. Du är en social, orädd person som vågar fråga om du inte förstår och har lätt för att samarbeta.

För att passa i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse och snabbt får förståelse för de produkter Spectrogon har och vad dem gör. I rollen pratar du mycket engelska – du behöver känna dig trygg med det samt även svenska.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465.

  • Område: Täby 18766 Tillverkarvägen 1
  • Titel: Innesäljare
  • Sista ansökningsdag: 2019-10-09
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny