Hem / Lediga tjänster / Kundmottagare / säljare sökes

Kundmottagare / säljare sökes

Nu söker i en innesäljare till vår kund och deras team i Södra Stockholm. Kunden ör verksamma inom uthyrning och försäljning av bland annat utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar exempelvis hjullastare, handverktyg och liftar.

Denna roll erbjuder ett väldigt flexibelt och dynamiskt arbete och du kommer att verka som en plattform för utesäljarna, vilket kräver att man har en väldigt god teknisk kunskap kring deras produkter. Det är även mycket administration och ordermottagningsarbete inkluderat i tjänsten och de gäller därför att man har ett genomgående servicetänk i allting som man gör.
Ytterligare exempel på uppgifter är exempelvis:

– Boka transporter
– Skapa och följa upp inköpsordrar med berörda leverantörer
– Ansvara för att skapa avtal, uppföljning under uthyrning och fakturering

Vi söker dig som är relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av liknande arbete samt har goda it- kunskaper. 
Som person är du driven, strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du bör tycka om att arbeta i högt tempo med varierade arbetsuppgifter, är bra på att hitta nya lösningar på eventuella problem och kunna skapa goda relationer till både kunder och kollegor.

Välkommen in med din ansökan!

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
9 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…