Hem / Lediga tjänster / Jr Säljare – Customer Manager

Jr Säljare – Customer Manager

Driven säljare! 

Är du intresserad av bilar, har körkort och ett brinnande intresse för att komma långt i karriären? Vår kund i Rissne söker nu en driven Junior Bilsäljare för att bli en del av teamet och få arbeta med några av av världens starkaste varumärken.
 

Om tjänsten:

  • Heltidsanställning.
  • 6 månaders traineeprogram där du får lära dig bilförsäljningen från grunden. 
  • Personlig coach för individuell utveckling.
  • Demobil tillgänglig under de första 6 månaderna för praktisk inlärning om produkten.
  • Grundlön plus provision.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:

  • Proaktivt arbete med bilaffärer genom telefonkontakt.
  • Boka egna möten för nybils- och begagnadförsäljning.
  • Ansvar för hela säljprocessen från första kundkontakt till leverans.
  • Försäljning av tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar.

Om dig:

Vi söker dig som inte räds att ha telefonen som arbetsredskap, är framåt och driven, och vill påverka din egen lön genom att leverera bra resultat. Du kommer att ingå i ett sexmånaders traineeprogram där du lär dig allt om branschen med stöd av en personlig coach. Kalla samtal kommer vara en del av din vardag, och vi letar efter någon som är redo att lära sig allt om branschen. Om du har ett bilintresse är det ett stort plus och underlättar i rollen! Vi vill att du talar Svenska och Engelska obehindrat, behärskar du dessutom ett tredje språk är det meriterande.

Ansökan:

Är du redo att kickstarta din karriär som Junior Säljare? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök via länken och kontakta ansvarig rekryterare på 073-506 68 39 vid frågor. Tjänsten är på heltid och är en rekrytering – du blir direkt anställd av vår kund. 

Om företaget:

Vår kund är en auktoriserad fullserviceanläggning som specialiserar sig på fackmannamässig service och avancerade bilreparationer. Med över 50 års erfarenhet och fem anläggningar jobbar dom idag med några av världens starkaste varumärken och är Sveriges största återförsäljare av Toyota. Med 170 engagerade medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder är vi ett privatägt och familjärt företag som värderar kundfokus och professionalism.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 timme sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
7 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…