Hem / Lediga tjänster / Junior Inköpare (Indirekt) El och teknik

Junior Inköpare (Indirekt) El och teknik

Granitor Electro AB söker nu en driven inköpare med passion för utveckling och förändringsprojekt. Om du har något/några års erfarenhet av indirekt inköpsarbete och strävar efter att ta nästa steg i din karriär, kan du vara den vi letar efter!
 
Om Granitor Electro:
Granitor Electro är en framgångsrik del av Granitor Koncernen och verksam inom el- och tekniksektorn i Sverige och Norge. De fokuserar på entreprenad- och servicetjänster inom bygg, fastighet och industri.
 
Din roll som Jr Inköpare:
I denna nyckelposition kommer du att ansvara för den indirekta inköpsprocessen för hela Granitor-koncernen. Ditt uppdrag inkluderar att optimera inköpsprocesser, driva utvecklingsprojekt och säkerställa kostnadseffektiva inköpslösningar. Du kommer att spela en central roll i vår organisation.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Hantera operativa inköpsuppgifter, skapa och underhålla viktiga leverantörsrelationer samt driva utvecklings- och förändringsarbete inom inköpsprocessen.
 • Du förväntas också aktivt bidra till det strategiska inköpsarbetet och ta ansvar för besparingspotential inom dina inköpskategorier över hela Granitor-koncernen.
 • Som en värdefull medlem i vårt team kommer du att rapportera direkt till inköpschefen och samarbeta nära med kollegor, linjechefer och projektorganisationer över alla våra bolag.
 • Du kommer att få ytterligare insikt i specifika ansvarsuppgifter, organisation, ledningsplattform samt mål och visioner för att säkerställa en tydlig och givande arbetsmiljö.

Vem är du?
Vi letar efter en affärsinriktad och ansvarstagande individ med stark analytisk förmåga. Du är självgående, kommunikativ och har förmågan att leda dig själv och andra mot framgång. Förändringsbenägenhet och en positiv inställning är nyckelkvaliteter.

Dina Kvalifikationer:

 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom inköp, särskilt av indirekt material och tjänster med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Meriterande är om du har viss kunskap inom affärsjuridik och är van att sitta i förhandlingar
 • Meriterande är att du även tidigare arbetat inom el och teknik-sektorn, och/eller har ett intresse för det.
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska är viktigt.
 • Vår långsiktiga syn på rollen innebär en spännande utvecklingsresa för dig som visar framfötterna.
 • Erfarenhet från el-branschen och tidigare engagemang i försäljnings- och inköpsprocesser är meriterande.
 • B-körkort då resor tillkommer i tjänsten

 
Vi erbjuder:
En spännande roll i en framstående koncern, där du har möjlighet att påverka och utvecklas. Tillsvidareanställning på heltid med placering vid vårt huvudkontor i Solna.
 
Om du är redo att ta din karriär till nästa nivå och bli en del av en framgångsrik organisation som värdesätter professionalism och kontinuerlig utveckling, ser vi fram emot att välkomna dig till Granitor Electro.
 
Skicka din ansökan genom länken. Vid frågor kontakta viktoria.janmicks@prowork.se eller 073-506 72 31. Ta steget mot en givande karriär till det härliga gänget på Granitor Electro!
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
7 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…