Hem / Lediga tjänster / Junior Platschef

Junior Platschef

Är du en erfaren Arbetsledare inom mark och anläggning som vill ta steget till att bli Platschef?! Då är detta rollen för dig! 

Om vår kund
Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare som vill växa in i rollen som Platschef.

Om rollen

Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som har erfarenhet av VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar.

Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för att driva projekt. Ditt ansvar är att planera och leda produktionen i produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning – du är med i varje steg. Då arbetsort kan variera finns möjlighet till boende och  att jobba längre dagar men färre dagar i veckan. 

Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm – så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig. 

Krav

  • Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som arbetsledare inom mark och anläggning. Har du kunskap inom VA-projekt är det särskilt meriterande.
  • Som person bör du vara strukturerad, kommunikativ och prestigelös, och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
  • B-Körkort
  • Kunskap i Next-produktionssystem är meriterande.

Vår kund erbjuder en stabil och trygg arbetsplats med goda ekonomiska förutsättningar och en platt organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Dom är inriktade på att fortsätta växa och satsa framåt, och är en del av en koncern med stark närvaro inom branschen. Här får du möjlighet att vara en del av ett dedikerat och kompetent team där man strävar efter ordning och reda samt hög kvalitet i allt.

Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på sanna.vestin@prowork.se vid frågor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
3 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…