Hem / Lediga tjänster / Kalkylansvarig

Kalkylansvarig

Bli en av oss!

M3 Bygg är ett stabilt och lönsamt företag som kontinuerligt eftersöker kompetenta medarbetare som vill vara med och påverka företagets utveckling.

Vi är en platt organisation som ser till personen och värderar medarbetarna högt. Kulturen på företaget är inkluderande och familjär. Vi framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. 

Varför vill man arbeta på M3 Bygg

Resultat från senaste medarbetarenkäten samt medarbetares beskrivning av företagskulturen:

 • Stolthet att förknippas med M3 Bygg, 100%
 • Mitt arbete känns meningsfullt på M3 Bygg, 98,6%
 • Jag känner mig respekterad på M3 Bygg, 100%
 • Samarbetet med mina närmaste kollegor fungerar bra på M3 Bygg, 100%

"Öppen, stöttande, kunnig, intresserad av sina anställdas utveckling."

"Bra gemenskap, trevliga människor, hjälpsamma."

"Flexibel, hjälpsam och prestigelös."
 

 

Nu söker vi en Senior kalkylator med expertis inom ROT

Vi söker dig som har en tydlig ledarskapsprofil och som drivs av det stora ansvaret som Kalkylansvarig innebär. Du kommer att leda företagets kalkyl- och anbudsarbete i nära samarbete med kalkylavdelningen. Här verkar du i en platt organisation som sätter högt värde på sina medarbetare och i företaget finns en påtagligt stark inkluderande och familjär kultur. Många har arbetat här länge och personalomsättningen är låg. 

Arbetsuppgifter

Som senior kalkylator kommer du att leda företagets kalkylarbete, samordna och optimera resultat. Du kommer att ansvara för hela anbudsprocessen, från förfrågan till färdigställt anbud. Analys av anbudsresultat kommer att utföras i samarbete med den operativa chefen, affärschefer och affärssamordnare. Dessutom kommer du att vara ansvarig för företagets kalkyl- och anbudsgenomgångar. Rollen innebär nära samarbete med kollegor på kalkylavdelningen och inköpsavdelningen.

Krav

 • Minst 5-10 års erfarenhet av att arbeta som kalkylator inom ROT-byggproduktion, eller likvärdig Produktionserfarenhet.
 • Gedigen kunskap om hela byggprocessen och erfarenhet av arbete inom totalentreprenad.
 • Starka färdigheter inom ekonomi, planering och uppföljning.
 • Goda Kunskaper inom relevanta IT-verktyg.  
 • Erfarenhet av projekt inom kulturminnesmärkta byggnader.  

Meriterande

 • Erfarenhet av arbete med budgetering i tidiga skeden.
 • Erfarenhet av att arbetat med Bidcon och Bluebeam.

Vem är du? 

Vi söker dig som är trygg i dig själv och i det arbete du utför. Du är driven och har höga ambitioner både vad gäller kvalitét och effektivitet, vilket visar sig genom att du är strukturerad och har ett systematiskt och målinriktat arbetssätt. Du är säker på dig själv tack vare din gedigna erfarenhet, som lett till att du både vill och kan argumentera för din sak de gånger det behövs. Du finner det inspirerande att bidra till andras framgång och är stolt över att vara del i ett framgångsrikt företag.

 

Om M3 Bygg

M3 Bygg är ett medarbetarägt entreprenadföretag som grundades år 2000, idag är vi dryga 90 anställda. Hos oss välkomnas du till ett familjärt och prestigelöst arbetsklimat där vi hjälps åt och utvecklas tillsammans. Det är viktigt att trivas på jobbet, därför arrangerar vi kontinuerligt roliga aktiviteter tillsammans så som årlig skidresa, stafettvasa, golf, padel, after works med mera. Vi lägger stor vikt vid att ha ett schysst och trivsamt arbetsklimat på alla våra arbetsplatser. Våra ledord är: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende. M3 Bygg är specifikt inriktade på ROT och våra projekt är indelade i tre olika verksamhetsinriktningar; Kulturminnesmärkta byggnader, Kommersiella lokaler och samhällsfastigheter samt Ombyggnad bostäder.

Låter detta som din roll? – Sök nu!
Alla frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Sanna Vestin på 073-506 6839 eller sanna.vestin@prowork.se. 
Intervjuer sker löpande.

Ansökan till tjänsten sker via länken.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 timmar sedan

Servicetekniker inom andningsskydd och dykutrustning till verkstad

Servicetekniker till Interspiro verkstad i Täby Vi på Prowork kompetens hjälper nu vår kund Interspiro att söka efter en…
8 timmar sedan

Arbetsledare inom mark

ARBETSLEDARE INOM MARK OCH ANLÄGGNING  Vi söker dig som arbetat brett en längre tid inom mark och anläggning och…
2 dagar sedan

Servicetekniker inom Dalarna/Gävleborg – Wennstrom

WENNSTROM SOLUTIONS & SERVICE AB – SMARTA LÖSNINGAR FÖR TANKNING AV EL OCH BRÄNSLE Vi söker servicetekniker till området,…