Hem / Lediga tjänster / Kalkylator – Markservice Sthlm

Kalkylator – Markservice Sthlm

Kalkylator till Markservice Sthlm.

Prowork rekryterar en kalkylator till Markservice Sthlm som nu satsar och vill vinna hem fler projekt i Stockholmsområdet. Markservice Sthlm förvaltar och förädlar utemiljö och ingår med många fler skötsel och anläggningsbolag i Green Landscaping – koncernen. Som kalkylator blir du direkt anställd av Markservice Sthlm men all dialog kring rekryteringen sker via Prowork.

I rollen som kalkylator jobbar du övergripande med:

  • Kalkyl och anbudshantering gällande anläggnings – och skötselprojekt, med tyngdpunkt på skötseluppdrag.
  • Upprätta anbudskalkyler.
  • Göra förfrågningsunderlag och inköpsunderlag för underentreprenörer.
  • Genomföra överlämningar av vunna projekt till produktionsorganisationen.
  • Vara ett stöd till arbets- och produktionscheferna gällande kalkyl och anbud, viss entreprenadjuridik, produktionsplanering och uppföljning m.m.
  • Affärsutveckling.
  • Proaktiv försäljning

Du jobbar tätt med VD, produktionscheferna och andra funktioner inom bolaget och tillhör dessutom ett sammanhang i samma funktion (kalkyl) inom koncernen – för att dela erfarenheter, idéer och tankar. Vi söker dig med erfarenhet av kalkylarbete inom skötseluppdrag, viss inblick inom entreprenadjuridiken och god förståelse för grönytor.

Har du jobbat med att räkna hem projekt som produktionschef? Eller har du drivit eget i många år och räknat hem dina egna projekt? Vi söker dig med erfarenhet men du behöver inte vara fullärd, det viktigaste är att du är intresserad och vill fortsätta utvecklas. Som person är du positiv, engagerad, drivande och strukturerad för att bäst passa in i roll och grupp.        
            
Kontoret är placerat i Farsta och det är okej att jobba på distans.
Hör av dig till ansvarig rekryterare vid frågor: Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av kunden. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
8 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
10 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…