Kalkylator till medelstort anläggningsföretag

Prowork är en auktoriserad bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom Bygg & Anläggning, Industri och Fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi är belägna i både Stockholm och Göteborg, men är verksamma i hela landet. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Med en växande marknad i regionen söker vi nu en medarbetare till vår kund som är ett medelstort anläggningsföretag. Placering är på deras kontor i Göteborg..
Är du intresserad att arbeta i ett bolag med högt projektfokus där du som medarbetare uppskattar möjligheten att vara delaktig från kalkyl till slutbesiktning i projekten är detta en tjänst för dig. Du ingår i en platt organisation med engagerade kollegor där alla arbetar för att uppnå gemensamma mål! 

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana med att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen.
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift.
Som anbudsansvarig är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek.

Din bakgrund
  • Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i bygg och anläggningsbranschen.
  • Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål.

Om företaget
Företaget har varit etablerade i Göteborg och Borås sedan flera år tillbaka men finns sedan hösten 2017 med lokal personal på orten. Man arbetar för hela Affärsområdet Väst. Med god trivsel och hög lönsamhet arbetar det idag drygt 40 personer i affärsområdet. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.
  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Kalkylator
  • Sista ansökningsdag: 2020-07-07
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny