Kalkylingenjör till YIT

En spännande tjänst där du kommer ha stor möjlighet att påverka din vardag. Du kommer arbeta i en grupp med inriktning mot mark & anläggning i en större väletablerad koncern som står för engagemang och delaktighet.

I februari 2018 gick YIT och Lemminkäinen samman. YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa.

Vi söker dig med något/några års erfarenhet inom yrket som entreprenadingenjör eller kalkylingenjör i produktion – med inriktning infra/anlägg eller nyproduktion. Du kanske vill fortsätta att utvecklas med siffror inom bygg? 

För att passa i rollen har du god kommunikationsförmåga och social kompetens som tycker om att leda och engagera konsulter och andra medarbetare både inom och utanför organisationen. Du trivs att arbeta självständigt, men även i grupp, och vi värdesätter att du har god samarbetsförmåga.

Krav på kvalifikationer:

– Svenska, flytande i tal och skrift

– Datorvana, inklusive Office-paketet

– B-körkort

Meriterande för tjänsten:

– Erfarenhet av kalkylprogrammet MAP

– Tidigare arbete med inköp inom byggbranschen

– Kunskap inom projektering

Nu vill vi hitta dig som vill vara med på resan ihop med vår kund! YIT erbjuder en spännande vardag med bra lön och förmåner i ett expanderande företag. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 

Skicka ditt CV och personliga brev till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor om tjänsten.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

 

  • Område: Solna 17141
  • Titel: Kalkylingenjör
  • Sista ansökningsdag: 2020-04-19
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny