Hem / Lediga tjänster / Kantpressare

Kantpressare

Nu vill vi rekrytera den bästa kantpressaren i stan till vår kund PÅ Vattenskärning i Vallentuna!

Om tjänsten:
I rollen som Kantpressare/Kantpressoperatör är du en nyckelperson som hela företaget växer med. Du är huvudansvarig för kantpressningen och du har de absolut bästa förutsättningarna för att lyckas i jobbet tack vare högklassiga maskiner, verktyg och system. 

Arbetsuppgifter: 
Stöd till beredningen med bockdata, måttljustering i cadunderlag, provbitar, produktion i kantpress med tillhörande plåtbearbetning.
Dina arbetsuppgifter är varierande och du gör allt från enstyckstillverkning till längre serier. Lika viktig som din förmåga att tolka och följa ritningar noggrant, är din problemlösningsförmåga och ditt strategiska tänkande för att kunna planera ditt arbeta på bästa sätt. 

Är du den vi söker? 
För att trivas och lyckas i denna roll är det viktigt att du kan arbeta självständigt, målinriktat och har en hög ambitionsnivå. Du är noggrann och tycker det är viktigt med en hög finish. Du har ett tekniskt intresse och en noggrannhet i ditt arbete. Att kunna hantera flera uppgifter samtidigt och jobba i ett högt tempo är en viktig aspekt. 

Krav:
– Erfarenhet av plåtbearbetning, bockning och ritningsläsning 
– GOD datavana

Låter det här som din roll? Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare sanna.vestin@prowork.se eller 073-506 68 39 vid frågor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…