Hem / Lediga tjänster / KMA-Ansvarig till Norex – Göteborg / Mellansverige

KMA-Ansvarig till Norex – Göteborg / Mellansverige

Norex-koncernen levererar stål- och skrotrelaterade tjänster till stålindustrin och bedriver internationell handel med stål. All Norex verksamhet grundas i vår vision “waste nothing” och vår mission att skapa ”sustainable steel solutions”.

För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.

Vi söker: Dig som har adekvat erfarenhet av att implementera strategiskt arbete i kärnverksamheten genom att driva projekt från start till slut. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära i en entrepenörsinriktad kultur, där du får vara med och utveckla verksamheten och bidra till framgång. Om du är ödmjuk, trivs i en omväxlande roll där du får vara med och rita kartan framåt kommer du att trivas bra hos. I Norex-koncernen tror vi på att utväxla best practice principer mellan våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att leda och utveckla Norex arbetet för hållbara lösningar inom stålbranschen.

Ansvarsområden

I rollen som KMA-ansvarig ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland. Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt. I din roll som KMA-ansvarig kommer du att stötta verksamheten både lokalt och centralt och är framför allt en stödfunktion för våra platschefer. Du kommer även att ha ett nära samarbete med våra Service division managers, Underhållsansvarig och HR. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.
 

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)
 • Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
 • Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
 • Implementera systematiskt arbetsmiljöarbete
 • Säkerställa att regelverk efterlevs  
 • Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet
 • Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen
 • Rapportera företagets hållbarhetsarbete 

Kvalifikationer

Du har relevant eftergymnasial utbildning samt minst 5 års erfarenhet inom området. Vi tror att du har tidigare erfarenheter från industri, bygg, verkstad
eller transport. Du har rutin och erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete. Du har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft. Har du implementerat ISO-system och arbetat med internutbildning, så är det meriterande. Därtill har du goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel och god systemförståelse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som i skrift, talar du finska är det meriterande. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer varje vecka.
 

Anställningsvillkor

 • Tillsvidareanställning (provanställning 6 månader tillämpas)
 • Heltid, dagtid
 • Lön enligt överenskommelse
 • Tillträde omgående eller enligt överenskommelse
 • Placeringsort Göteborg, Region Dalarna, Gävleborg, Norrbotten
 • Resor förekommer i tjänsten

Ansökan skickas till Cecilia@prowork.se, vi tillämpar löpande urval.

Har du frågor angående ansökningsförfarandet, eller om du vill veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Grönlund, 0709838465. 

För våra stålverkskunder innebär det att Norex optimerar materialflöden och maximerar värdet. Norex tillgodoser våra kunders behov genom att investera i kunskap, utrustning, maskiner, personal och arbeta med ett långsiktigt perspektiv – ett partnerskap.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…