Hem / Lediga tjänster / KMA-Ansvarig till Norex – Mellansverige.

KMA-Ansvarig till Norex – Mellansverige.

KMA Ansvarig till Norex Service

Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.

Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.

I rollen som KMA-ansvarig på Norex Service AB ansvarar du för att driva och utveckla ett systematiskt arbete inom områdena Kvalité, Miljö, Arbetsmiljö och säkerhet i Norex service Sverige och Finland.

Du blir huvudansvarig för KMA frågor såväl internt som externt och jobbar primärt som stödfunktion för platscheferna och i nära samråd med Sverigechef, HR och underhållsansvarig. Vidare kommer du att vara ett stöd för verksamheten genom att bland annat arbeta med kvalitetssäkring, utföra och delta i revisioner, stötta verksamheten med internutbildning och utföra skyddsronder samt utredningar.

Arbetsuppgifter

·      Ansvara för att driva och stödja verksamheten i arbetet med att operationalisera strategier för ISO revision (9001, 14001, 45001)

·      Skapa enhetliga processer och rutiner inom kvalité, miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt skapa årshjul för respektive site

·      Planera, genomföra och följa upp interna revisioner

·      Implementera systematiskt arbete med riskanalyser, skyddsronder och andra undersökningar inom arbetsmiljö

·      Säkerställa att regelverk för arbetsmiljö följs

·      Arbeta systematiskt med att förbättra och utveckla kvalitetssäkring, rutiner, produktionskontroller och effektivitet

·      Driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare på företaget eller inom organisationen

·      Rapportera företagets hållbarhetsarbete

Vi söker dig som har god erfarenhet av att strukturerat arbeta med implementering av systematiskt kvalitéts-, miljö-, arbetsmiljö och säkerhetsarbete, att driva projekt från start till slut. Du har dessutom erfarenhet av att arbeta med ISO-system och systematiskt förbättringsarbete, gärna i ledarroll.

Du har lätt för att bygga relationer, är lösningsorienterad och har en stark egen drivkraft.

Kvalifikationer:

Eftergymnasial utbildning – universitet, högskola eller yrkeshögskola. 5 års erfarenhet inom relevant område och bransch (industri, bygg, verkstad eller transport). Goda IT kunskaper (Excel, Office-paketet). Svenska och engelska. B-körkort. Meriterande om du kan finska.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor. Geografiskt bor du med fördel i Mellansverige.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
8 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
10 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
12 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…