Konstruktör

Konstruktör

Är du civilingenjör eller byggnadsingenjör? Har du ett par års erfarenhet som konstruktör och ritare? Kan du räkna och göra beräkningar? Är du bosatt i Herrljunga eller i närheten av Herrljunga? Trivs du bäst med att jobba i litet mindre företag?

Rollen som konstruktör
Som konstruktör är din huvudsakliga arbetsuppgift att bedriva konstruktion- och utvecklingsarbete med inriktning trappor. I rollen ingår bland annat framtagande av bygghandlingar för våra produkter. Du skall även kunna ge stöd och expertis i projektets olika skeden, såsom affär, tillverkning och montage. 

Din profil
Du har en teknisk gymnasieutbildning, men det är önskvärt om du är högskoleingenjör med bygginriktning och/eller har erfarenhet av konstruktionsarbete inom prefabricerad betong. Din datavana är god och det är meriterande om du har kunskaper i AutoCad. Du har även tidigare erfarenhet av beräkningar.

Som person är du strukturerad, har ett lösningsfokuserat och prestigelöst förhållningssätt med en positiv attityd. Du kommer att ha flera kontaktytor i din arbetsvardag och behöver därför ha en god kommunikativ förmåga och kunna växla mellan självständigt arbete och arbete i grupp. Du tar aktivt ansvar för din egen planering samtidigt som du tar hänsyn till övriga kollegor. Social hög kompetens värdesätts högt.

Övrigt
Vi erbjuder intressanta och utmanande arbetsuppgifter i ett mindre företag som är expansivt och under ständig utveckling. Medarbetarna har ett stor engagemang och du kommer att arbeta i en grupp som präglas av kamratlig och trivsam anda. Du kommer ha goda möjligheter att under eget ansvar påverka ditt arbete. 

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014
Stäng meny