Konsultchef Stockholm

Konsultchef

Vi växer och söker nu en ny stjärna inom bemanning & rekrytering som vill vara med och bidra till vår tillväxtresa! Du bör vara en person som gillar att ta kontakt med människor och drivs av resultat av ditt goda arbete.

Din vardag

I rollen som konsultchef på Prowork så är du vårt ansikte utåt på många sätt, Du ser till att våra kunder får rätt kompetens till sina projekt och är personalansvarig för våra konsulter. Du har eget ansvar för rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för profilanalys, kravspecifikation, screening av CV:n, , intervjuer och referenstagning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och ansvarar samtidigt för affärsområdets konsulter. Du får hos oss en gedigen onboarding och utbildning som behandlar bland annat rekrytering, våra affärer och branschen. Du ges stort ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Proworks utveckling.
Utöver dina arbetsuppgifter som rekryterare kommer du även få möjligheten att bidra till att  bl.a. jobba med sociala medier, bygga/underhålla vårt egna ambassadörsnätverk, planera/genomföra events och hur vi som bolag kan fortsätta utvecklas i rätt riktning och bli ännu bättre.

Vi söker
Vi söker efter en person som har något års erfarenhet av rekrytering eller försäljning och brinner för det du gör. Vidare ser vi gärna att du är en social person, serviceinriktad, med ett intresse för att bygga relationer. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus.  Därför värderar vi även självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt. Du bör även ha hög kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. Utbildning på universitet/högskola är meriterande men inte ett krav, viktigast är att du har tidigare erfarenhet av att jobba som ledare och/eller försäljning och har rätt drivfaktorer.

Prowork
Prowork är ett nischat rekrytering och bemanningsföretag specialiserade mot industri- bygg och fastighetsbranschen, och är idag belägna i både Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi kommer inom kort flytta in i nya och fina lokaler i Solna.
Vi är ett rekrytering och bemanningsföretag med 250st anställda och vi har gjort ca 500 specialistrekryteringar sedan start. Vi som jobbar på Prowork andas våra värdeord Engagemang, Service och Kontinuitet, vilket vi visar för både mot våra kunder men framför allt mot våra konsulter.
Varmt välkommen med din ansökan, tillträde sker enligt överenskommelse.
Stockholm Heltid, Fast lön och goda förmåner.
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Ove Ekerbring
Operativ Chef
ove.ekerbring@prowork.se
+46730926676