Hem / Lediga tjänster / Kundansvarig säljare inom rental

Kundansvarig säljare inom rental

För kunds räkning söker vi nu en kundansvarig säljare i Göteborg. 

Kunden är en stor uthyrare och tjänsteleverantör inom bygg- och industrilösningar. De erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via även energioptimerade lösningar. 

Nu vill de ha förstärkning i sitt team i väst med ytterligare en kundansvarig säljare (KA)! Du är den första som kunden träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i laget när det gäller kundernas upplevelse. Visst låter det som en spännande och utmanande roll? 

Om rollen
Som KA kommer du att arbeta med bearbetning av deras stora kunder inom bygg- och anläggningsbranschen samt bearbetning av nya potentiella kunder och projekt. Du erbjuder kunderna vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och matchar detta mot portföljen av produkter och tjänster. Tillsammans jobbar de som en enhet mot deras kunder. Du utgår från kundcenter i Göteborg och kommer att arbeta inom deras region. 

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och gärna från uppsökande försäljning. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande.

Du erbjuds
Vår kund är det personliga företaget där människan är i fokus. För vår kund är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Du erbjuds en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Erfaren mekaniker till ledande aktör!

Prowork Göteborg skall rekrytera en fältmekaniker/fälttekniker till en av Sveriges ledande aktörer inom entreprenadmaskinbranschen. Bolaget har fullserviceanläggningar och är…
3 dagar sedan

Drifttekniker

Drifttekniker Prowork söker nu en styr- och reglertekniker inom ventilation till Coor. Vi erbjuder ett varierande arbete för dig…
3 dagar sedan

Serviceinriktad vägdriftsarbetare sökes

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…