Hem / Lediga tjänster / Kundcenterchef

Kundcenterchef

Just nu söker vi en trygg och driven kundcenterchef till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till en tillsvidareanställning, antingen hos oss på Prowork eller direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter
Som kundcenterchef kommer du ha det övergripande budget-, personal-, och resultatansvaret för kundcentret. Du kommer även bearbeta marknaden genom att ha många och löpande kundkontakter i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer. Utöver det kommer du ansvara för att teamet och verksamheten har en lönsam tillväxt, hög servicenivå samt att företaget är en arbetsplats där medarbetarna trivs, motiveras och utvecklas. 

Kvalifikationer
Som person är du förtroendeingivande och har en naturlig fallenhet för att skapa goda och långsiktiga relationer. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten och har ett ekonomiskt sinne med hög grad av kostnadsmedvetenhet. Du är strukturerad och trivs i en roll där du får möjlighet att utveckla verksamheten mot uppsatta mål samt utveckla företagets marknadserbjudande.

Krav 

  • God svenska och engelska i tal och skrift 

  • Tidigare erfarenhet av att leda personal och organisationer med bred verksamhet 

  • B-körkort 

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet från uthyrnings- eller byggbranschen 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag!

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…