Hem / Lediga tjänster / Kundmottagare/ lagermedarbetare sökes!

Kundmottagare/ lagermedarbetare sökes!

Driven kundmottagare/lagermedarbetare sökes!

Nu söker vi kundmottagare/lagermedarbetare till en av våra kunder i Göteborgsområdet. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till en tillsvidareanställning, antingen hos oss på Prowork eller direkt hos kunden.

För att vara passande för tjänsten skall du minst ha en gymnasieutbildning samt erfarenhet av kundbemötande och lagerarbete. Som person är du praktiskt lagd, trivs med ett fysiskt arbete, brinner för service, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att finna lösningar där andra ser problem. 

Arbetsuppgifterna består exempelvis av att: Plocka upp/rapportera in inleveranser, lastning/lossning av gods, utkörning av kundorder, betjäning av hämtkunder i butik, plocka/kvittera utleveranser och boka frakter samt hålla ordning och reda i butik/lager. 
 

Krav

  • B-körkort 
  • Truckkort 

Meriterande

  • Erfarenhet av liknande arbete/arbetsuppgifter 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…