Hem / Lediga tjänster / Lager och produktionspersonal till Indesko

Lager och produktionspersonal till Indesko

Lager och produktionspersonal till Indesko

Om företaget

AB lndesko är ett stabilt och väletablerat familjeföretag grundat år 1934. Företagets affärsidé är att förse stålverk och gjuterier i Skandinavien samt den keramiska och eldfasta industrin i Sverige med kundanpassade råmaterial, mineraler och industriförnödenheter. Bolaget arbetar huvudsakligen med för allmänheten stora välrenommerade och kända kunder.

Företaget har idag 9 anställda och en årsomsättning på ca 100 Mkr. Huvudkontoret är beläget i Stockholm medan bolagets lager- och produktionsenhet är förlagd till Västerås där all tillverkning och kundanpassning av företagets importerade råmaterial sker. lndesko representerar och arbetar med en rad ledande producenter runt om i världen och bolaget kännetecknas som en pålitlig samarbetspartner med ett tydligt kundfokus. Marknadsstrategin bygger på kvalitet och mervärde.

Mer om företaget finns att läsa på deras hemsida www.indesko.se.

Arbetsuppgifter

Hos lndesko kommer dina arbetsuppgifter vara fördelade mellan att ansvara för företagets lager och produktion. Du kommer arbeta i ett litet team där alla tillsammans tar ansvar för att säkerställa företagets leveranser. Arbetet omfattar lastning, lossning, processning och kundanpassning av materialen till färdiga produkter. I arbetet ingår även löpande service och underhållsarbete av företagets maskiner och utrusning.

Du kommer att få en bra introduktion till arbetet och få gå bredvid de personer som idag har den här tjänsten för att successivt därefter kunna ta över och bli helt självgående.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning

• Erfarenhet inom industri och produktion 

• Körkort för truck och lastmaskin

• Heta arbeten

• Meriterande med erfarenhet av arbete med ledningssystem inom kvalitet och miljö.

För att trivas i rollen och på företaget är du en positiv och öppen person som är lojal, engagerad och serviceinriktad. Vidare har du siktet inställt på stabilitet och långsiktighet på din nästa arbetsplats. Mycket av arbetet kommer att bedrivas under eget ansvar vilket kräver att du är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten till din karaktär. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker och en förmåga att lösa problem. Du ska vara en lojal och god lagspelare som bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat och som uppskattar att arbeta i ett litet team med snabba och korta beslutsvägar där alla hjälps åt för att skapa bästa möjliga resultat och mervärde.

Övrig information

Plats:        Saltängsvägen 7, Västerås

Arbetstid:   07:00-16:00 Måndag-Fredag

Lön:          Enligt överenskommelse

Start:        Enligt överenskommelse

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…