Hem / Lediga tjänster / Lageransvarig till kund inom elektronikbranschen

Lageransvarig till kund inom elektronikbranschen

Om jobbet

Vår kund är placerad på södra sidan av Stockholm och är verksamma inom elektronikbranschen. De är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av kretskort, förpackad elektronik och elektronikmekanik.

I tjänsten som lageransvarig kommer du ansvara för in- och utleverans, vara ett stöd för verksamheten och leda och fördela arbetet inom gruppen.

Om dig:

Det är viktigt att du som söker tjänsten tidigare har arbetat inom lager och på tillverkande företag för att förstå flöde och process samt innehar truckkort. Du är en person som gillar ordning och reda, har god planeringsförmåga och drivs av arbetsmoment som kräver struktur. Du kommer till stor del arbeta i kundens affärssystem Monitor och du kommer även att se till att avdelningen rullar på enligt plan.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…