Hem / Lediga tjänster / Lagermedarbetare sökes omgående till ett härligt gäng under sommaren

Lagermedarbetare sökes omgående till ett härligt gäng under sommaren

Nu söker vi en härlig lagerarbetare med start omgående till vår kund norr om Jordbro. Som lagerarbetare ska du gilla att arbeta med kroppen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl a att vara lastning och lossning från lastbil, plock och packning av varor, ompallning, etikettering, uppackning och felsökning av lysrörsarmaturer.
Ni kommer vara 3 lagerarbetare som samarbetare tillsammans på olika arbetsuppgifter, där eget ansvar, kommunikation och samarbetsförmåga är av stor betydelse.
Vi söker dig som är arbetsvillig, tycker om fysiskt arbete och är en lagspelare samtidigt som du kan vara lösningsfokuserad och självgående. Du är noggrann, flexibel och mån om att hålla hög kvalité i ditt arbete och vi ser att du har en positiv inställning och bidrar till en härlig och trevlig stämning på arbetsplatsen.

Krav:
Viss erfarenhet av lagerarbete
Kan tala och skriva obehindrat på svenska
 
Meriterande:
Truckkort
 
Du kommer att bli anställd av oss på Prowork Bemanning och uthyrd till vår kund. Skicka din ansökan med CV och personligt brev redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående. Ansök via länken i annonsen (ej via mail). Varmt välkommen med din ansökan.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare tillträde omgående

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
3 dagar sedan

Målare sökes

Vi söker nu flera erfarna, serviceinriktade och duktiga målare till vår kund med utgångspunkt Solna, men med hela Stockholm…
3 dagar sedan

Kallskänka sökes omgående

Vi söker nu en erfaren kallskänka till vår kund. Kunden är Sveriges snabbast växande bageriföretag! De tillverkar bland annat…