Hem / Lediga tjänster / Larm- eller passagetekniker / installatör. Direkt anställd hos vår kund.

Larm- eller passagetekniker / installatör. Direkt anställd hos vår kund.

Vi rekryterar nu en person som ska jobba med installationer hos vår kund i Solna – Telegrafen. Du blir direkt anställd av dem men rekryteringsprocessen hanteras av Prowork rekrytering.

Rollen innebär främst installationer och uppsättning av larm- och passagesystem men även andra typer av svagströmsinstallationer.

Företaget ligger i Solna, projekten är oftast placerade centralt i Stockholm. Ni jobbar ibland ensamma och ibland fler på samma projekt, beroende på storlek. För att kunna jobba hos vår kund behöver du ha ett tomt belastningsregister, B-körkort är ett önskemål men inget krav om du har rätt erfarenhet.

Vi söker dig med erfarenhet av installationer av larm/passagesystem men du kan även tidigare arbetat med svagströmsinstallationer av andra produkter.

Hör av dig till rekryteringsansvarig Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…