Hem / Lediga tjänster / Logistikingenjör Färgelanda

Logistikingenjör Färgelanda

För kunds räkning söker vi nu en Logistikingenjör till fabrik i Färgelanda. 

Bakgrund
Om du är ingenjör med erfarenhet av analys och optimering av produktionsflöden, internlogistik, flödesberäkningar och fabrikslayouter är detta en riktigt intressant möjlighet för dig!
Vår kund söker en Logistikingenjör till deras fabrik i Färgelanda. Fabriken är inne i ett spännande och expansivt skede och den här rollen är viktig för verksamhetens fortsatta utveckling. I rollen rapporterar man till fabrikens logistikchef och arbetar nära bland annat fabrikens produktionstekniska avdelning.   
Placeringsort för tjänsten är Färgelanda. 

Om tjänsten
Som Logistikingenjör får du möjlighet att arbeta bland annat med att ta fram nya och optimera befintliga materialflöden i fabriken, genomföra flödesberäkningar och projektera för införandet av AGVs.
Fabriken är inne i en expansiv fas och det är kritiskt att optimera de interna materialflödena för att kunna möta ökad produktionsvolym, utifrån väl underbyggda alternativ och förslag på lösningar. Framtagna förslag ska vara realiserbara, kostnadseffektiva och bygga på best practice från likande verksamheter. Vidare är rollen en central resurs i projekteringen för planerade utbyggnationer av fabriken både på kort och lång sikt. 

Önskad kompetens
För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter samt relevant akademisk examen. Det är meriterande om du har erfarenhet av bilindustrin och LEAN. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
2 dagar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
2 dagar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…