Mekaniker med stort intresse för mekanik

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om tjänsten

Vi söker dig som tidigare har jobbat som mekaniker, eftersom att du i denna tjänst kommer att serva och underhålla vår kunds maskiner. De hyr ut utrustning till större entreprenörer och har maskiner så som olika typer av liftar, borrmaskiner, kranar mm. Du kommer att jobba i Sollentuna och kan vid vissa tillfällen behöva åka ut på byggen för att hämta ej fungerande utrustning som ni sedan renoverar inne på verkstaden.

Arbetstider 07.00-16.00

Då blir till en början anställd av oss på Prowork för att sedan få en anställning hos vår kund efter 6 månader.

Om dig

Vi söker dig som har någon form av verkstadsbakgrund och ett intresse för mekanik. Du trivs både med att jobba självständigt och i ett team och besitter en medvetenhet om vad som sker runt omkring dig på företaget. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och drivs av hög kvalitet, du sätter kunden i fokus och är en bra kollega. Vi sätter stor vikt i din personlighet och i ditt engagemang. 
Det är till din fördel om du har truckkort. 
 

B-körkort är ett krav.

Skicka direkt din ansökan till jobb@prowork.se, tjänsten ska tillsättas omgående, har du några frågor om tjänsten så når du oss på 073-855 47 74
 

Om Prowork

Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel, industri och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän – både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

 

  • Område: Täby 183 73 Kemistvägen 6
  • Titel: Mekaniker
  • Sista ansökningsdag: 2019-10-26
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pernilla Jannering
Rekryterare
pernilla@prowork.se
+46073-8554774
Stäng meny