Hem / Lediga tjänster / Mekaniker till Bronto Skylift – Vallentuna

Mekaniker till Bronto Skylift – Vallentuna

Bronto Skylift är marknadsledande i världen inom lastbilsmonterade hydraliska plattformar. Företaget designar, tillverkar, säljer och servar räddnings- och brandbekämpningsplattformar såväl plattformar för industriarbete. Företaget har tillverkat plattformar i snart 50 år och dem har levererat till mer än 120 länder. Bronto Skylift är lokaliserade på två orter i Finland, huvudkontoret i Tammerfors och en fabrik i Björneborg.

Företaget har dotterbolag i Tyskland, Sverige, Schweiz och USA. Bronto Skylift är idag en del av Morita Gruppen, Japansk koncern. Nu söker Bronto Skylift en mekaniker som kommer att hålla till i Vallentuna. Idag är dem cirka 10 anställa på Bronto Sverige.

Arbetsuppgifter:

Montage, service, underhåll och reparationer av skyliftar. Du blir tilldelad en maskin och ansvarar för uppdraget under utsatt tidsplan, 3 veckor till 7 månader kan projekten pågå. Mycket eget arbete men krävs även samarbete vid vissa förekommande moment. I tjänsten ingår även en del kundkontakt.

B-körkort är krav för tjänsten, C-körkort meriterande: har du inte C kort går det att lösa väl på plats.

För tjänsten krävs rätt inställning för att lära sig jobbet! Kunskap inom mekanik är meriterande samt även om du har kunskap kring el, och/eller hydraulik, dock inget krav. Du erbjuds är trevlig arbetsplats med härliga kollegor, rikskort, friskvårdsbidrag och årlig hälsokontroll. Arbetstider: kl 7-16 mån till tors och kl 7-14 fredagar.

Skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se om du är intresserad av tjänsten, ring 0709-838465 vid frågor.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
9 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
10 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
12 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…