Hem / Lediga tjänster / Mekaniker till Oresund DryDocks i Landskrona

Mekaniker till Oresund DryDocks i Landskrona

Mekaniker med teamleader-ambition till maskinavdelningen

Oresund DryDocks är Sveriges största varv, specialiserat på reparation och ombyggnad av fartyg och en av de ledande aktörerna i norra Europa. Verksamheten bedrivs på varvet i Landskrona. Det är en entreprenörsdriven verksamhet med fokus på hög lösningsförmåga och servicenivå gällande tekniskt komplexa utmaningar. De befinner sig nu i ett viktigt skifte med god utvecklingspotential där samtliga koncernbolag förbereds för breddning och expansion.

file

Har du tidigare arbetat med reparation och underhåll? Är du mekaniker med ambition att utvecklas till teamledare? Vill du utmanas och utvecklas i en verksamhet med högt tempo där du kan påverka ditt dagliga arbete? Då är detta rätt jobb för dig!

Maskinavdelningens ansvarsområde på Oresund DryDocks innefattar bl.a. arbete såsom byte av propellerblad, propelleraxeldragning, roder, motorer, pumpar, vinschar, ventiler, pannor, värmeväxlare etc.

Som mekaniker

Vi tror att du som söker har erfarenhet av mekanik, reparation och underhåll från sjöfart, varv eller tung industri. Du har relevant utbildning och ett par års erfarenhet av liknande arbete. Arbetet utförs såväl på båtar som i verkstad i en tuff miljö, och kan innebära arbete på både höga höjder och i trånga utrymmen. Kännedom om metallbearbetning och svetsning är önskvärt men inget krav. Vi är en internationell arbetsplats så du behöver förstå och prata engelska. Vi arbetar ofta på obekväma tider så du behöver vara flexibel för detta samt inneha B-körkort.

Du kommer snabbt komma in i ett sammansvetsat gäng där miljön kännetecknas av en familjär och god atmosfär med både humor och stort engagemang. Man delar kunskap med varandra och ser det som naturligt att använda varandra som bollplank. Samtidigt kommer du i din roll också ha nära kontakt med andra verksamheter och har möjlighet att påverka både produkten, processen och metoderna.

Din inställning

Som person är du noggrann, ansvarstagande, driven och säkerhetsmedveten. Projekten är oftast korta, en till två veckor, vilket innebär att tempot tidvis är intensivt. För att trivas i arbetet ser vi att du klarar ett fysiskt arbete och inte är rädd för att ta i när det behövs. Du har lätt för att samarbeta och arbeta i team men trivs även med att arbeta självständigt.

file

Core Values

Vi är på en spännande resa mot framtiden i en bransch som står inför stora utmaningar. Våra värderingar  Ansvar – Respekt – Förtroende – Samarbete – Förbättringar  är viktiga för oss och säkerställer att vi är redo att möta dessa utmaningar. De beskriver hur vi vill arbeta tillsammans med våra kunder, partners, medarbetare och resten av världen. Värderingarna är något vi lutar oss mot när vi fattar beslut och de speglar det beteende vi visar i vårt dagliga arbete.

Ansökan

Vill du bli en del av Oresund DryDocks spännande resa framåt? Tveka då inte med att skicka in din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Jerry Stenberg jerry.stenberg.prowork.se eller Elise Ahlbertz elise.ahlbertz@prowork.se.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar dagliga prover på betong/cement. Cement…
2 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare sökes!

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Provtagare för cement/betong sökes omgående!  Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar…