Hem / Lediga tjänster / Mekaniker till PEAB Lilla Essingen

Mekaniker till PEAB Lilla Essingen

Verkstadsmekaniker  – Entreprenadmaskiner till PEAB i Centrala Stockholm
Vi söker en driftig allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår kunds maskinpark. Är du flexibel, gillar att arbeta mot uppsatta mål och tycker om att vara med och utveckla din arbetsplats, då är du den vi söker. Är du dessutom positiv, ansvarsfull, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra så kommer du att passa hos vår kund. Verkstaden är förlagd på Lilla Essingen. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som verkstadsmekaniker kommer du att jobba med service, underhåll och reparationer av kundens maskinpark. Fordon som du kommer arbeta med är exempelvis hjullastare, grävmaskiner och gräsklippare. Med andra är det en stor variation på arbetsfordon. Du stöttar givetvis med att hålla ordning på verkstaden. Detta är en bred roll med mycket ansvar.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har ett stort intresse och engagemang för fordon och maskiner och kan driva dina projekt självständigt. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med entreprenadmaskiner och du har med fördel även erfarenhet av att köra dessa. Som person söker vi dig som är driven, strukturerad, ansvarstagande och trivs med ett varierande arbete. Förutom detta är du uppfinningsrik och gillar problemlösning. 

Vi erbjuder:
Marknadsmässiga löner
Kollektivavtal även
Flexibla arbetstider.

Välkommen in med din ansökan redan idag! 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…