Mekaniker till Storent

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Nu söker vi en Mekaniker till vår kund i Spånga

Storent är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, saxliftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De är belägna i Spånga och söker nu en Mekaniker till deras team.

Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba som mekaniker och främst med byggmaskiner. Vår kund är verksamma inom maskinuthyrningssektorn och jobbar med olika typer av byggmaskiner. Ditt jobb kommer att vara att ta hand om maskinerna när de kommer tillbaka till verkstaden. Tvätta rent dem, serva och reparera eventuella defekter och skador.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat 1-2 år som mekaniker tidigare. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår kunds utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund – gärna av byggmaskiner, liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av större byggmaskiner, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

Krav

  • B-körkort
  • 1-2 års erfarenhet av jobb med maskiner

Meriterande

  • Erfarenhet av jobb med liftar, kranar och större byggmaskiner.

Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag! Vid ytterligare frågor ring Michelle på 072-969 85 85. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos Storent som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Michelle Larsson
Rekryterare
michelle.larsson@prowork.se
+46729698585
Stäng meny