Hem / Lediga tjänster / Mekanikkonstruktör till DISAB Vacuum Technology AB

Mekanikkonstruktör till DISAB Vacuum Technology AB

DISAB Vacuum Technology AB växer och söker nu en konstruktör som kan bidra i arbetet med att bygga världens häftigaste vakuumlastare. DISAB tillhör lastbilsbranschens mest avancerade påbyggare och arbetar med avancerade mekaniska, elektriska och hydrauliska installationer. Produktutveckling, produktion och försäljning är baserad i Eslöv och härifrån sker leveranser till större delen av världen. DISAB Vacuum Technology AB kan erbjuda varierande och utvecklande arbetsuppgifter och en bra arbetsgemenskap.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med orderkonstruktion och produktutveckling av vakuumlastare. Merparten av maskinerna byggs kundanpassade och du deltar i arbetet att ta fram konstruktionslösningar och ritningsunderlag för tillverkning. Detta förutsätter en god dialog med såväl leverantörer som egen produktionspersonal. Vidare kommer du från tid till annan att medverka i projekt som innebär mer strategisk och långsiktig produktutveckling.

Din profil
Du har en adekvat teknisk utbildning, t.ex. inom maskinteknik samt har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av större svetsade stålkonstruktioner och/eller tyngre fordon och motorinstallationer, antingen i en roll som konstruktör eller som produktionstekniker. Vi förutsätter att du har god vana av 3D-Cad och helst goda kunskaper i Inventor. Meriterande om du även hanterar AutoCad. Allmän kännedom om lastbilar eller dokumenterat intresse av tyngre fordon är också meriterande. Då arbetsuppgifterna kan vara mycket varierande värdesätter vi en bred tekniskt kunskap och intresse, och att du gillar att lära nya saker.

Som person är du flexibel, produktiv och gillar snabba beslut. Du är nyfiken av din natur och kan driva saker självständigt, samtidigt som du är lyhörd och kommunikativ mot såväl verkstad som kunder.

Om verksamheten
För mer information om Disab Vacuum Technology AB läs mer på deras hemsida HÄR.

Ansökan
Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande till DISAB Vacuum Technology så vi ser att du snarast skickar in en ansökan till oss på Prowork AB. Har du frågor om tjänsten eller processen vänligen kontakta Elise Ahlbertz.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Produktionschef till Winab

Vi rekryterar nu en produktionschef till Winab Vikväggar – Nordens ledande leverantör av vikväggar, blockväggar och glasvikväggar. Winab erbjuder flexibla och…
1 dag sedan

Mekaniker – Göteborg

Nu söker vi en driven mekaniker i Göteborg!  Vi söker dig som har erfarenhet av självständigt verkstadsarbete – har…
1 dag sedan

Trafikservice

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…