Hem / Lediga tjänster / Norex – Platschef Borlänge.

Norex – Platschef Borlänge.

Norex är en familjeägd koncern som med stora inköpsvolymer från stålverk med sekunda stål möjliggör en global försäljning till kunder i mer än 50 länder. Därtill utför Norex service inne på stålverk i Borlänge, Sandviken, Hofors, Smedjebacken och Oxelösund i Sverige och i Torneå och Brahestad i Finland.
Norex service Sweden AB bedriver skrot och slaggrelaterade service åt stålverken inne på stålverken, med egen personal, fordon och processutrustning. Målet är att höja värdet på materialet så att en maximal effekt och hållbar process kan nås för stålverken. Totalt är Norex koncernen 170 anställda, 140 av dessa jobbar inom Norex Service.
Norex Service söker nu en platschef till siten i Borlänge. En anläggning med skrothantering vilket innebär utlastning av skrot till tåg och lastbil, skrotskärning samt administrationen kring detta. På anläggningen jobbar ett glatt gäng på 8 personer, skrotskärare och maskinförare. Norex har funnits på SSAB i Borlänge sedan 2007 och de flesta medarbetarna har varit med sen start och har en god relation med kunden.

Som platschef är ditt huvudsakliga ansvarsområde att motivera, driva och utveckla personalen och verksamheten. Tillsammans med arbetsledare så leder du och fördelar arbetet på anläggningen. 

Rollen innebär:

  • Personalansvar – bemanning, schemaläggning, tidrapportering
  • Arbetsmiljöansvar
  • Budget- och uppföljningsansvar samt fakturering
  • Kundansvarig lokalt / kundadministration
  • Maskinpark och utrustning
  • Medverka i upphandling, nyinköp, serviceavtal
  • Analys, uppföljning i verksamheten – ex: grundorsak efter oplanerat stopp
  • Delta i projekt med övriga platschefer
  • Att leda, driva och utveckla ett systematiskt och förebyggande underhållsarbete

Som person är du trygg och stabil, du tar gärna initiativ och är engagerad i det du gör. Din målsättning är att motivera och utveckla både medarbetarna och verksamheten. Du kommer även vara del i att utveckla Norex framåt, viktigt att du kan se nya lösningar för kunden innan kunden själv identifierar problemet. I rollen rapporterar du till Sverigechefen.

Du är en doer – får saker att hända och är duktig på att både bygga och hantera relationer.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, alternativt internutbildad från tidigare arbetsgivare. Vidare har du några års erfarenhet från att leda andra, som platschef, arbetsledare, skiftledare eller liknande. Meriterande om du arbetat i stål/metallbranschen, i övrigt kommer du från produktionsnära verksamhet.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av Norex service Sweden AB. Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
6 timmar sedan

Kundservicemedarbetare sökes till Södra Stockholm

Nu letar vi efter en ny kollega som kan stärka upp vår kunds kundserviceavdelning i Länna. Vår kund är…
6 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…
6 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…