Hem / Lediga tjänster / Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har någon form av verkstadsteknisk utbildning eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utföra slutbesiktningar och kvalitetskontroll av vakuumsugbilar innan leverans till kund. Du arbetar efter färdiga besiktningsprotokoll och synar av samt återkopplar ev brister till monterande avdelning. Även ankomstkontroll av prefabricerade komponenter förkommer, i dessa fall sker både avsyning och enklare uppmätning. När man inte jobbar med besiktningar eller ankomstkontroller och så går man in och är en i gänget i den vanliga produktionen och arbetar då som montör. Uppskattningsvis så arbetar du med slutbesiktning/ankomstkontroll 80% av tiden och 20% av tiden är du i produktion.

Man bör ha arbetat inom tung verkstadsindustri ett antal år och ha vana av både mek & el , har du vana från lastbilsbranschen eller annan påbyggnadsbransch så är det en klar fördel. Kanske har du arbetat med kvalitetskontroller av maskiner i andra branscher som består av mekanik och el-delar.

Om Disab

Sedan 1976 har DISAB varit ledande inom utveckling och tillverkning av vakuumsystem för industrin. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att suga, transportera, gräva upp eller återvinna löst material med hjälp av vakuumlastare, vakuumenheter eller skräddarsydda industriella vakuumsystem
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…
6 dagar sedan

Montör sökes omgående

Om jobbet Nu söker vi flera montörer till vår kund med start omgående.  Vår kund Vår kund är nordens…