Nyexad inom automation?

Vill du vara med på vår kunds förändringsresa? Då är du rätt! Vi söker en automationsingenjör / tekniker till vår kund i Järna. En fabrik på 200 personer uppdelat på 3 produktionsenheter. Rollen innebär 50/50 operativt och kontor – vi söker alltså dig som vill jobba i en delad roll där du ser vikten av bland annat utveckling men även akuta reparationer. Du är prestigelös på så sätt!

Vår kund jobbar med en omstrukturering där underhållsavdelningen är en viktig pelare, detta är en ny roll och du kommer jobba tajt med kollegor, både i projektform men även praktiskt. Gruppen för underhåll är 25 personer idag.

Du kan vara en nyexaminerad ingenjör eller tekniker inom El/automation eller IT/Data och i början av din karriär, eller ha arbetat ett tag och söker nya utmaningar.

Som person är du positiv och framåt, du gillar förändringar och ser det som en väg i rätt riktning för företagets resa framåt. Du gillar att utvecklas och har inga problem med att kavla upp ärmarna när det behövs. Kunden förespråkar positivitet – det sprider glädje och det blir roligare att arbeta i en föränderlig miljö tillsammans då.  

Svenska i tal och skrift är ett krav, du har tidigare jobbat med felsökning. Meriterande om du jobbat med någon form av DCS eller PLC system samt har erfarenhet från process och förpackningsindustrin.

Vill du veta mer? Ring rekryteringsansvarig, Cecilia på 0709838465 eller skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se. Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av vår kund.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Järna 153 35
  • Titel: Automationsingenjör
  • Sista ansökningsdag: 2020-05-05
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny