Nyexaminerad mättekniker? hör av dig!

Vi söker nu en Mättekniker till YIT

I februari 2018 gick YIT och Lemminkäinen samman. YIT är Finlands största byggföretag och ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. I takt med ökad orderingång söker vi nu en Mättekniker för att stärka upp teamet i Nacka.

Tjänsten

Du kommer i rollen vara den som planerar och driver mätningsarbeten i projektet tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar samt har ordning och reda runt dig för att projektet ska fortlöpa som planerat.

 

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter en god samarbetsförmåga, att du tar initiativ samt att du är nyfiken. I rollen som mättekniker är det viktigt att vara noggrann, ordningsam och ha sinne för detaljer.

För oss är det viktigt att du vill utvecklas i rollen ute i projekt och du kommer få vägledning och stöttning längst med vägen för att klara av det.

Bakgrund

Vi söker dig som är utbildad mättekniker och söker ditt första jobb i branschen.

B-körkort och goda datakunskaper är ett krav.

YIT har i denna rekrytering valt att samarbeta med Prowork Rekrytering. Har du några frågor eller funderingar kring tjänsten så tveka inte att kontakta oss via mejl eller telefon. Skicka in din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709-83 84 65. Vi går igenom samtliga ansökningar och har löpande intervjuer tills tjänsten är tillsatt. Du blir direkt anställd av vår kund.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område: Stockholm 11335
  • Titel: Mätningstekniker
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny