Paketering av kött

Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013 och är verksamma inom, Industri, Fastighet, Drift & Skötsel varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum. Vi har våra lokaler i Täby och är verksamma inom Stockholm Mälardalen. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lager eller produktion och till din fördel har detta varit inom livsmedelsbranschen. Du är arbetsam och redo att göra ditt bästa för att sedan kunna få möjligheten till en förlängd tjänst. Du gillar att arbeta i grupp och är en glädjespridare till gruppen men du tar även personligt ansvar för att du ska utföra dina arbetsuppgifter så gott du kan.

Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift för att kunna förstå dig på instruktioner.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske hos vår kund i Hägersten som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att paketera olika styckningsdelar.
Arbetet sker i en rumstemperatur på 2 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i.

Skicka din ansökan till Jobb@prowork.se om du är intresserad av att veta mer. 

  • Område: Täby 18379 Kemistvägen 6
  • Titel: Lagerarbetare
  • Sista ansökningsdag: 2020-01-13
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Pernilla Jannering
Rekryterare
pernilla@prowork.se
+46073-8554774
Stäng meny