Hem / Lediga tjänster / Platschef Rörteknik

Platschef Rörteknik

Om bolaget

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleff gruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse i mark, relining i fastigheter, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Halmstad och Umeå. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten.

Vi söker dig som letar efter spännande utmaningar och vill ha ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Vi söker platschef till Aarsleff Rörteknik AB i Göteborg som utför schaktfria VA-entreprenader åt bl.a. kommun, industri och trafikverk.
Som platschef driver du parallellt ett antal projekt i varierande omfattning och längd. Projektens tidsramar varierar normalt från 1 dag upp till ca 1 månad. Du har ansvar för dina projekts genomförande och det huvudsakliga arbetet består i att planera, driva och följa upp dessa. En stor del av arbetet består i att samordna de resurser som behövs för projektets genomförande. Det innebär en daglig kontakt bland annat med våra arbetslag, beställare, leverantörer och UE. Du är alltså ”spindeln i nätet”.

Företaget genomsyras av en kultur där vi hjälps åt och Du står aldrig ensam i dina frågeställningar. Vi är en del av en koncern med stor kompetens men med det lilla företagets entreprenöriella anda.

Platschefstjänsten kräver både självständighet och flexibilitet. Vi utför arbeten i hela Sverige och har kontor i Göteborg och Stockholm. Från Göteborgskontoret täcker vi i huvudsak ett område som sträcker sig från Värmland/Dalsland ner mot Västervik och söderut.  Projekten kräver platsnärvaro i olika omfattning och innebär resor och övernattningar på ca 2–4 nätter i månaden.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en positiv, social person med god kommunikationsförmåga. Du är framför allt en lagspelare eftersom samarbetet är en viktig del inom Aarsleff. Du är engagerad, noggrann och trivs med att arbeta i en tempostyrd arbetsmiljö.

Du är van att arbeta mot deadlines och trivs när du på ett självständigt sätt kan driva uppgifter/projekt framåt. Det är viktigt att du har ett strukturerat, flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt. Du har en god ekonomisk förståelse och är insatt i entreprenadjuridikens grunder.

Arbetslivserfarenhet / Utbildning:

Den vi söker har erfarenhet kring projektledning, entreprenad och/eller relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Branschkunskap är ett plus men vi ser framför allt att du har ett stort engagemang och driv.
B-Körkort är ett krav.
Möjlighet till förmånsbil finns.

Rekrytering

I den här rekryteringen har Aarsleff valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på telefon 0733-324014 eller jimmy.eriksson@prowork.se

Läs mer om oss på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
16 timmar sedan

Montörer av konstruktioner till tyngre fordon sökes

Anställningen kommer att påbörjas som en provanställning hos oss på Prowork AB och du kommer sedan att bli tillsvidareanställd…
17 timmar sedan

Account Manager – B&R i Stockholm.

Är du Sveriges bästa säljare inom Automation? Vill du vara en av hjältarna i ett marknadsledande team? Då har…
19 timmar sedan

Erfarna snickare till Norrtälje

Nu söker vi självgående snickare till Norrtälje för ett projekt  Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till…