Platschef – Stort infrastrukturprojekt.

Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig! Projektet du inleder din anställning med är ett tre års projekt (nya tunnelbanan), storlek 500 mkr.

YIT är Finlands största byggföretag och med över 100 års erfarenhet är de ett av de mest framträdande byggbolagen i Nordeuropa. Ett företag som är verksamma i 11 länder, i Sverige är de verksamma i hela landet inom infrastrukturprojekt med fokus på grund- och anläggning, tunnel- och berg samt beläggning. De har funnits på den svenska marknaden i över 30 år och har gedigen kunskap.
Vi söker dig med stort engagemang och driv.

Som person är du:
Noggrann, har en känsla för när du ska grotta ner dig och inte. Du kan och vågar fatta svåra beslut, är tydlig och rak i din kommunikation men samtidigt ödmjuk.

Arbetsuppgifter:
– Personalansvar: yrkesarbetarna samt ansvar för underentreprenörer.
– Se till att handlingar och krav efterlevs.
– God koll på ekonomin
– Säkerställa arbetsmiljö, kvalité och miljö i projektet
– Följa tidsplan och ha koll på resursbehov.

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet, minst tre år, av arbete i platschefsroll inom mark och anläggning. Meriterande större schaktningsarbeten.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.

Vill du veta mer om projektet och kunden? Maila eller skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny