Hem / Lediga tjänster / Platschef Sveab anläggning

Platschef Sveab anläggning

Erfaren Platschef inom anläggning

Nu söker vi en Platschef till SVEAB – en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Du erbjuds en stabil och bra kultur där personalen alltid går först.  Söker du en möjlighet att arbeta på ett framstående företag inom bygg- och anläggningsbranschen med goda karriärmöjligheter och en engagerad arbetsmiljö och familjär stämning – så är detta helt rätt!

Rollen som Platschef:
Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt. Affärsområdet utför projekt inom LOU, LUF och privat upphandling. Teknikinriktning och specialitet är Mark och Va.
Marknaden är inom Stockholm Mälardalen. Geografiskt så jobbar man utifrån historik och boende, men projekten kan variera. Projekt kommer med stor sannolikhet att finnas på norra sidan. 

Som platschef har du en central roll och dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för att leda och driva projekt utifrån krav och riktlinjer. Du ska också genom rätt resurser, kvalitet och effektivitet säkerställa lönsamhet i projekt. Genomföra produktion utifrån rådande tekniska krav och leda samtliga medarbetare i projektet. På platschefen ligger även ansvar att aktivt informera, kommunicera och ge återkoppling – Du kommer alltså att vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning – du är med i varje steg. Platschefen ingår också i AC-gruppens ledningsgrupp.

Krav

Bakgrund:

 • 5 år inom mark och anläggning i ledande roll som arbetsledare eller motsvarande, dock minst 1 år som Platschef.
 • Arbetat brett inom mark och anläggning.
 • Gedigen erfarenhet av att leda anläggningsprojekt i olika storlekar och komplexitetsnivåer.

Kompetens och behörigheter:

 • Klara av en säkerhetsprövning.
 • Kunskap i entreprenadjuridik, AMA, Mät – och ersättningsregler, mängdförteckning, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
 • Bas U och Bas P
 • Erfarenhet av LOU.
 • Viss erfarenhet av kalkylarbete.
 • B-körkort
 • Behärska Officepaketet
 • Behärska Svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.
 
Vad du erbjuds: 
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.

Process:
Uppfyller du alla krav? – Skicka din ansökan redan idag.
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på sanna.vestin@prowork.se vid frågor.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…