Hem / Lediga tjänster / Platschef till ledande byggföretag

Platschef till ledande byggföretag

DIN ROLL

Som Platschef hos vår kund har du en viktig roll och det övergripande ansvaret för ditt projekt och för att dess mål/resultat uppnås. Du driver och leder projektet samt ansvarar för det ekonomiska resultatet. Du arbetar strukturerat och har planeringsförmåga så att en ni kan producera på en hög nivå på arbetsplatsen. Dessutom ingår ansvar för projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.
Att arbeta som Platschef hos vår kund innebär också att du behöver vara en ledare som engagerar och entusiasmerar medarbetare, underentreprenörer och övriga inblandade i projektet. Du behöver även förstå vikten av en god relation till kunder och beställare.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning samt minst 5 års erfarenhet av rollen som Platschef, gärna inom ROT-segmentet. Du är självgående, målmedveten och nyfiken. Du har en aktiv roll, planerar och ser till att få saker gjort. Du kan hantera projekt från 30 miljoner och upp mot över 200miljoner.
Vi ser även att du har god ledarskapsförmåga och att du kan engagera och få gruppen/projektet att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Det är därför viktigt att du är bra på att kommunicera. Det gör att du skapar god trivsel på dina arbetsplatser/projekt.
Du har även ett stort intresse för affärer och ekonomi, i syfte att nå projektens mål. Du behöver ha goda IT-kunskaper och ha arbetat med vanligt förekommande programvaror inom bygg samt kunna uttrycka dig genom både tal och skrift på svenska.
 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
3 dagar sedan

Erfaren mekaniker till ledande aktör!

Prowork Göteborg skall rekrytera en fältmekaniker/fälttekniker till en av Sveriges ledande aktörer inom entreprenadmaskinbranschen. Bolaget har fullserviceanläggningar och är…
3 dagar sedan

Drifttekniker

Drifttekniker Prowork söker nu en styr- och reglertekniker inom ventilation till Coor. Vi erbjuder ett varierande arbete för dig…
3 dagar sedan

Serviceinriktad vägdriftsarbetare sökes

Nu söker vi en driven och serviceinriktad vägdriftsarbetare till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…