Platschef till NVBS – Sverige

Som platschef hos NVBS kommer du jobba med projekt i Sverige, detta beror givetvis på vart du bor. De har främst projekt i Sundsvall, Gävle och Stockholm och jobbar oftast 4/3 schema – du jobbar in fredagen.

Vi söker dig med erfarenhet inom mark och anläggning, helst att du arbetat som platschef i några år. Har du drivit eget eller har lång erfarenhet inom branschen som arbetsledare är det också intressant.

Som platschef har du alltid en central roll och du blir en nyckelperson med totalansvar över projektets utförande där din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från start till mål. Du har ansvar för personal, ekonomi, kvalité och arbetsmiljö. Som platschef har du personalansvar men du kommer ej sätta lön eller ha utvecklingssamtal.

Du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines.

NVBS är ett ungt bolag med mycket projekt på gång, skicka ditt CV till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor. Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd hos kunden.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se.

  • Område:
  • Titel: Platschef
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-07
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny