Platschef till NVBS

Platschef Mark & Anläggning

Vi söker just nu en driven och erfaren platschef till vår kund NVBS som vill ansvara för mark- och anläggningsprojekt hos oss med start inom kort. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av arbetet som platschef, van att leda personal och med kompetens inom mark, betong och grundläggning.
Drivs du av att arbeta i snabbväxande företag med stark tillväxt och lönsamhet, korta beslutsvägar och vill arbeta med markprojekt i järnvägsnära miljö?

Vad kan NVBS erbjuda dig?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, företagshälsovård, friskvårdsbidrag, förmånsbil och utvecklande karriärmöjligheter.

Dina nya utmaningar
Som platschef kommer du ha en central roll och kommer vara den som leder, planerar samt delegerar det dagliga arbetet. Du arbetar tillsammans med en projektgrupp mot utsatta mål och ansvarar för projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. I rollen ingår det ansvar för planering av projektets faser som; ledning, styrning, projektekonomi, större kontraktsfrågor, kundrelationer, tekniska frågor, arbetsmiljö, kvalité och miljö. Du leder arbetet för egna tjänstemän, yrkesarbetare och inhyrd personal.

Rollen innebär också
Den här rollen innebär heltid med placering på vårt projekt i Stockholm/Mälardalen. Rollen är bred och ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar.

Vem är du?
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta som platschef inom mark- och anläggningsentreprenader samt har kompetens inom mark, betong och grundläggning. Du har arbetat med budget- och prognosarbete, kunskap inom entreprenadjuridik och har tidigare erfarenhet av Trafikverket som beställare. Projektadministration och kundkontakt hanterar du obehindrat. Du talar svenska obehindrat och innehar B körkort. Meriterande om du har relevant teknisk högskoleutbildning och/eller byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U.
Som person är du trygg i din yrkesroll, är lösningsorienterad och en van ledare. Du är en teamplayer och drivs av att arbeta tillsammans. Planer verkställer du med engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat av högsta kvalité. Inom arbetet krävs det att du har kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och övriga aktörer. Det är därför viktigt att du har hög social kompetens och tycker om samarbetet med andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i våra rekryteringar.

NVBS
NVBS är en bolagsgrupp som grundades 2012 med målet att identifiera, utveckla och investera i nordisk infrastruktur. NVBS tillhandahåller specialister inom järnväg, mark och anläggning, både i egna entreprenader men även i partnersamarbeten. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och kompetens av att driva, tillsätta, arbetsleda och verkställa stora som små projekt. Vi är idag omkring 110 medarbetare runt om i Sverige och Norge med huvudkontor i Sundbyberg, Stockholm.
För att ligga i framkant för att utveckla nordisk infrastruktur arbetar vi inom gruppen mot värdegrunden ”Tillsammans I SPÅR”; Informativt, Säkert, Professionellt, Åskådligt och Rättvist.

Ansökan
Denna rekrytering samarbetar NVBS med Prowork och sköter alla ansökningar. Skicka in din ansökan till Robert@prowork.se snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor och funderingar, kontakta Robert Gidlöf, 076 88 22 587 eller mejl robert@prowork.se.

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny