Platschef till prestige projekt!

Vår kund är ett av Sveriges mest attraktiva och expansiva byggföretag. Med stort fokus på människorna skapar vår kund gemenskap och trivsel bland medarbetarna. Spännande projekt, kontinuerlig utveckling samt roliga resor och aktiviteter är några av höjdpunkterna som gör kunden till en attraktiv arbetsgivare. Kunden har blivit utsedd till en av Sveriges bästa arbetsplatser fyra år i rad av organisationen Great Place to Work.


Platschef hos hos vår kund
I rollen som Platschef har du en central roll i projektet. Förutom ansvar för projektets genomförande från byggstart till överlämnande, har du även ansvar för planering, personal, kvalitet och ekonomi. Du arbetar även med anskaffning av resurser till projektet. I projektet kommer du arbeta tillsammans med projektchef, entreprenadingenjör och arbetsledare. I detta fallet finns ett specifikt och prestigefullt projekt som du kommer tilldelas från start. Det berättar vi mer om på plats.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör. För att vara framgångsrik som platschef hos vår kund är det viktigt att du lever efter deras värdegrund. Du bor med fördel i Borås eller i närheten av Borås.

Ansökan
Låter tjänsten som Platschef hos vår kund intressant intressant? Passa på att söka tjänsten redan idag! 

 

Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Senior rekryteringskonsult
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+46733324014