Platschef till spännande projekt i Nacka

Är du en erfaren platschef och vill jobba i ett mycket spännande projekt hos YIT? Vi har jobbet för dig!

Projektet du inleder din anställning med är ett långt omfattande projekt i Nacka, Henriksdalsberget. Omsättning ca 350 mkr.

Vi söker dig med stort engagemang och driv. Du har dokumenterad erfarenhet från större entreprenader på hussidan, mark eller betong och är trygg att driva ett projekt från början till slut.

Som person är du:

Noggrann, har en känsla för när du ska grotta ner dig och inte. Du kan och vågar fatta svåra beslut, är tydlig och rak i din kommunikation men samtidigt ödmjuk.

Krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete i platschefsroll. Du har drivit större betongskonstruktioner i storlek 50mkr.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund. Boende kan ordnas och det finns möjlighet att jobba måndag till torsdag.

Vill du veta mer om projektet och kunden? Ring rekryteringansvariga: Cecilia Grönlund 0709838465 eller skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  • Område:
  • Titel: Platschef
  • Sista ansökningsdag: 2019-11-30
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Cecilia Grönlund
Rekryterare
Cecilia@prowork.se
+4670-9838465
Stäng meny