Hem / Lediga tjänster / Platschef till större anläggningsföretag!

Platschef till större anläggningsföretag!

Ditt uppdrag som Platschef 
Arbetschefgruppen hos vår kund i Skaraborg växer och vi söker nu dig som vill vara med och bidra till gruppens utveckling. Marknaden i området ser mycket ljus ut och vi behöver fler kompententa platschefer för att kunna ta fler projekt och växa lönsamt.
Vår kund sätter säkerheten främst och du ansvarar för att projekten har en bra och säker arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga. Du drivs av att skapa lönsamhet i dina projekt och att leda andra. Du planerar och leder produktionen från start till mål och motiverar och utvecklar dina medarbetare.
För att skapa bästa möjliga förutsättningar för ett lyckat projekt lägger vi stort fokus på att sätta samman ett team med olika kompetenser och erfarenheter. Det skapar förutsättningar för dig som Platschef att tillsammans med ditt team leda projektet och vidta åtgärder för att uppnå målen för kvalitet, produktivitet och lönsamhet. Du kommer att arbeta med en variation av markprojekt med koppling till väg, järnväg och VA med både kommunala och privata beställare.

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet inom projektet
  • Ansvar för att ta fram och följa upp produktionskalkyl/budget och tidplan
  • Ansvar för att leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet inkluderande månadsuppföljning och prognos
  • Säkerställa att föreskrivna ordnings- och skyddsregler följs
  • Miljö-, kvalitet och arbetsmiljöansvar
  • Eventuellt personalansvar för yrkesarbetare inom mark och anläggning
Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ledare inom anläggningsbranschen och har du en byggteknisk utbildning är det meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet av väg, järnväg och VA -projekt. Du har god planeringsförmåga och ser till att driva arbetet framåt även när projektet möts av utmaningar och ändrade förutsättning. Kommunikation och information är en naturlig del i ditt ledarskap för att skapa delaktighet i projektet. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

En del av något större 

Inom anläggningsverksamheten bygger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att anlägga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker och exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering.

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
7 timmar sedan

Lagerarbetare sökes!

Just nu söker vi en lagerarbetare till vår kund verksamma inom bageribranschen. Arbetsplatsen är idag placerad i Huddinge, södra…
9 timmar sedan

Nu söker vi teleskoplastare till en stor aktör inom Göteborg området

Vi söker tre erfarna teleskoplastare till en kund i Göteborgsområdet.  Företaget är en stor aktör i Göteborg och arbetar…
11 timmar sedan

Reliningstekniker sökes omgående till Stockholmsområdet!

Vi söker nu två tjänster som reliningstekniker till en stor kund i Stockholmsområdet. Vi vill att du tidigare haft…