Platschef till större byggföretag

Till större byggföretag söker vi nu deras nästa platschef.
 

Vill du vara med och bygga upp ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag?  Har du erfarenhet som platschef inom bygg och vill arbeta i ett företag med högt i tak och möjlighet att påverka? Då är du kanske vår kunds nya medarbetare!

ARBETSBESKRIVNING

Som platschef hos vår kund har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för ditt/dina projekt och för att dess mål uppnås. Du utvecklar, driver och har tillsammans med entreprenadingenjör, ansvar för det ekonomiska resultatet i projekten. Du ansvarar även för en väl fungerande produktion samt projektets kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbete.
Du är en ledare på arbetsplatsen, vilket innebär att du engagerar och entusiasmerar dina medarbetare såväl som underentreprenörer samt förstår vikten av en god relation till kunder.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är senior i din roll som platschef och har en relevant byggteknisk utbildning. Det är av stor vikt att du har ett strukturerat arbetssätt och har förmåga att överblicka helheten för att nå bästa resultat. Du är en van ledare med god problemlösningsförmåga och ser möjligheter till utveckling. Du har god planeringsförmåga, håller tidsramar och har ett ekonomiskt intresse – i syfte att nå projektens mål. Då arbetet innebär mycket kontakt med kunder, kollegor, underentreprenörer och många övriga aktörer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och hög social kompetens. En del av arbetet är administrativt och det är därför viktigt att du har god datorvana.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Du får ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos vår kund är det korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att vara med och påverka såväl din egen som bolagets utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, där trivsel, glädje och välmående medarbetare är i fokus.

Tjänsten är placerad i Trollhättan.

  • Område: Göteborg 41103 Odinsgatan 13
  • Titel: Platschef bygg
  • Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Dela annonsen
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Jimmy Eriksson
Account Manager
Jimmy.Eriksson@prowork.se
+460733324014
Stäng meny